***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Спирането на огъня разкрива двуличието на Путин. Придобивали ли са имоти у нас санкционирани руснаци?


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 6 януари   

 

Обявеното от съветския президент Владимир Путин 36-часово прекъсване на огъня по случай православната Коледа разкрива двуличието му като пълководец и политик, написа испанският в. " Паис ".

Решението на съветския водач, с което той цели да покаже уважението си към вярата и да показва човечността си, е цинично, защото е едностранно. По тази причина то бе и неотложно отхвърлено от украинските управляващи. Говорител на Володимир Зеленски съобщи ясно: прекъсване на огъня е допустимо, единствено в случай че съветските сили се изтеглят от окупираните украински територии.

***

Прокурор в Софийска градска прокуратура (СГП) разпореди осъществяването на инспекция за вероятно осъществено закононарушение от общ темперамент.

Ще се ревизира публикуваната в голям брой разнообразни български медии информация, че жители на Руската федерация, включени в разнообразни санкционни описи на Европейския съюз, Съединени американски щати и Англия, са придобили голям брой недвижими парцели на територията на страната, че юридически лица, по отношение на които също са наложени наказания, също са придобили недвижима благосъстоятелност, както и по отношение на изявления за съществуването на неформални-паравоенни структури, настоящи на територията на страната, за които има сведения, че се пробват да прокарват ползи срещу националната сигурност на Република България.

***

Към сегашния миг са осъществени голям брой дейности по следствието, включително разпити на очевидци, изземване на проектил, назначение на балистична експертиза.

Провеждат се оперативно-издирвателни мероприятия за определяне причинителя на действието.

***

България празнува 175 години от рождението на Христо Ботев.

***

Традиционният богоявленски водосвет на бойните флагове, флаговете и знамената-светини на Българската войска беше отслужен през днешния ден във всички гарнизони на страната.

***

***

„ Демократична България постоянно е заявявала, че е рационален сътрудник и политическа партия. Можем да носим отговорност, в случай че тя ни бъде дадена ".

Това сподели депутатът от „ Демократична България “ Илина Мутафчиева в ефира на Нова нюз.

Третият мандат е спешен, хазартен и е належащо да бъдат положени доста старания, сподели тя.

***

Не сме изгубили вяра, че вторият мандат може да бъде осъществен, само че дано да забележим в зала. Ще има доста тежък спор. Обнадежден съм, че декларацията може да бъде подкрепена. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Ивайло Мирчев от Демократична България.

***

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР